Mijn boekhouding
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak
033 - 4324457

Hoe werkt het

Een belangrijk onderdeel van een horecabedrijf is de kassa. In de meeste horecabedrijven is de kassa het beginpunt van de administratie. Gaat het hier niet goed dan werkt dit door in de gehele administratie en stuur je als ondernemer wellicht op onjuiste informatie.

Wij kijken samen naar de inrichting van het kassasysteem en kiezen de beste oplossing om de gegevens uit de kassa snel, eenvoudig maar correct in de boekhouding over te nemen. Voor sommige ondernemers is een directe koppeling mogelijk, andere kiezen ervoor om hun kassauitdraai te scannen of vullen een online kassaformulier in. Het gaat erom dat jij je prettig voelt bij de keuzes die worden gemaakt.

Inkoopfacturen worden gescand en door ons verder afgehandeld. Zelfs de "sligro' factuur wordt door onze software herkend en uitgesplitst op de juiste grootboekrekeningen.

De bankmutaties worden automatisch verwerkt in de boekhouding. Dit kan op 3 manieren; Bankier je bij de Rabobank, ING Bank, ABN-AMRO of Knab, dan verzorgen wij een directe koppeling vanuit de boekhouding met jouw internetbankieromgeving. Een andere manier is het aanleveren van bankmutaties met een zgn. mt940 bestand of je kiest ervoor om de bankafschriften te scannen en te mailen naar je eigen digitale dossier. Finedi zorgt voor de rest.

Je kan online rapportages bekijken welke aansluiten bij jouw branche. Kengetallen en inslagpercentages, marges en verhoudingen tussen personeelskosten en omzet. Je bent niet meer afhankelijk van je accountant of boekhouder.

En dat alles voor een vast bedrag per maand zodat jij exact weet waar je aan toe bent. 

Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met Pieter Klaasse via pieter@finedi.nl. Ook kunt u hier de Finhis dienstenwijzer downloaden.

Onze financiële administratie is een goed geoliede machine.

- Olfertjan Niemeijer
Independent Recruiters
Delen met anderen: