Mijn boekhouding
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak
033 - 4324457

Projecten

Ieder jaar is Finedi aanwezig op de matchbeurs in Leusden. Hier maken wij per jaar meerdere matches met maatschappelijke organisaties.

Voor Stichting Abrona / de Klepper hebben de medewerkers van Finedi een heerlijke maaltijd gekookt. De gasten vonden het zo leuk (maar vooral ook erg lekker) dat wij besloten hebben dit jaarlijks terug te laten keren. Zaterdag 13 juli 2013 stond er een heerlijke barbeque op het programma. Ruim 40 gasten hebben heerlijk gegeten en en afloop nog lekker gedanst tijdens de afsluitende disco. Klik hier voor meer informatie.

In 2014 hebben wij voor Abrona de Klepper het kerstdiner verzorgd. Alle gasten hebben genoten van een heerlijk 3-gangen diner bereid door onze medewerkers.

Voedselfocus Amersfoort was de volgende stichting die op de medewerkers van Finedi kon rekenen. Op een donderdagavond hebben wij honderden voedselpakketten gevuld. Klik hier voor meer informatie.

De Leusder Handbal Vereniging (LHV) moest op zoek naar nieuwe leden en vrijwilligers. Finedi heeft haar kantoor en alle faciliteiten opengesteld zodat er twee avonden lang via een speciale belactie leden en vrijwilligers geworven konden worden. Dit was voor LHV een groot succes. Klik hier voor meer informatie.

De gasten van Stichting Abrona hadden het al gemerkt. De medewerkers van Finedi maken zulke lekkere dingen dat zij door Stichting de Zonnebloem zijn benaderd om iets lekkers te maken voor hun jaarlijkse najaars activiteit. Na een avond cupcakes bakken konden wij de gasten van Stichting de Zonnebloem ook overtuigen van onze culinaire kwaliteiten. Klik hier voor meer informatie.

"Geen kerst zonder versiering", hebben de medewerkers van Verzorgingstehuis 't Hamersveld gedacht. Finedi heeft de entree van het verzorgingstehuis voorzien van een prachtige versierde kerstboom. Klik hier voor meer informatie.

Regels vinden wij belangrijk bij ons dagelijks werk.Voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Leusden hebben we ervoor gezorgd dat alle scheidsrechters er herkenbaar uit zagen. Klik hier voor meer informatie.

De bewoners van Woonzorgcentrum 't Hamersveld vonden het tijd worden dat er huisdieren in het zorgcentrum kwamen. Finedi heeft samen met Herbrink Makelaardij er voor gezorg dat er een mooi sub-tropisch aquarium met planten en vissen staat zodat de wens van de bewoners is uitgekomen.

Ook hebben we in 2014 een leuke match gemaakt met Verzorgingstehuis 't Hamersveld en stellen wij ruimte beschikbaar voor Stichting Wereldwinkel Leusden zodat ze vergaderingen en bijeenkomsten kunnen houden.

In 2015 hebben wij wederom gekookt voor Abrona de Klepper. Het Diner was wederom een succes en na afloop is besloten om in 2016 het kerstdiner te verzorgen.

Pieter heeft in April 2016 gastlessen gegeven aan groep 8 van een basisschool in Leusden. Onderwerp was "hoe wordt ik rijk" Na afloop waren de kinderen heel enthiousiast en kreeg Pieter een 9,9 voor zijn "spreekbeurt"

 

 

 

Onze financiële administratie is een goed geoliede machine.

- Olfertjan Niemeijer
Independent Recruiters
Delen met anderen: