Mijn boekhouding
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak
033 - 4324457

Is jouw administratie al digitaal ?

20 Sep 2018

Je mailt, scant of fotografeert jouw facturen en bonnen en stuurt deze naar Finedi waarna Finedi de volledige verdere verwerking verzorgt. Je hoeft dus niet zelf te boeken of te registreren. Dit wordt voor je gedaan. Verkoopfacturen stel je eenvoudig op en verstuur je direct naar je klant. Ook een herinnering is eenvoudig vanuit je eigen omgeving te versturen.

De bankmutaties worden automatisch verwerkt in de boekhouding. Dit kan op 3 manieren; Bankier je bij de Rabobank, ING Bank, ABN-AMRO of KNAb, dan verzorgen wij een directe koppeling vanuit de boekhouding met jouw internetbankieromgeving. Een andere manier is het aanleveren van bankmutaties met een zgn. mt940 bestand of je kiest ervoor om de bankafschriften te scannen en te mailen naar je eigen digitale dossier. Finedi zorgt voor de rest.

Je hebt direct en online toegang tot gerichte rapportages en daardoor altijd inzicht in jouw actuele bedrijfssituatie.

Indien je de loonadministratie ook uitbesteed worden de periodieke mutaties direct gekoppeld aan de boekhouding. Door deze snelle en efficiënte manier van werken is de administratie altijd up to date.

Wil je meer weten? neem dan contact op met Pieter Klaasse via mail: pieter@finedi.nl of telefonisch: 033-4324457

Terug

Delen met anderen: