Mijn boekhouding
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak
033 - 4324457

Onze klanten

Olfertjan Niemeijer
Independent Recruiters
Olfertjan Niemeijer,
Directeur

Wij werken al een groot aantal jaren met veel plezier samen met finedi en inmiddels is onze financiële administratie een goed geoliede machine. van factuur tot jaarrekening compleet met salarisadministratie en aangiftes.

Tamara Albers
Van Ekeris Schoonmakers B.V.
Tamara Albers,

Van Ekeris Schoonmakers werkt nu bijna een jaar samen met Finedi. Het is verfrissend om Finedi als partner te ervaren die met je meedenkt en die je uit de brand helpt als dat nodig is. Ze hebben ons laten zien een betrouwbare, stabiele partner te zijn en dat geeft rust. Los daarvan zijn Pieter en Carlo ook gewoon 2 gezellige kerels die naadloos aansluiten bij ons bedrijf en de medewerkers. Wij zetten dan ook met veel plezier deze samenwerking voort en kunnen de heren en dus Finedi bij een ieder aanbevelen.

Erik Dijkstra
Brasserie Jettiez
Erik Dijkstra,
Eigenaar

Door de kennis van de horeca is Finedi voor mij meer dan een administratiekantoor. Ieder kwartaal hebben we overleg en zie ik Pieter als een hele fijne en eerlijke sparringpartner. Door de online verwerking van de administratie en loonadministratie en de directe koppeling met onze kassa heb ik real time inzicht in het resultaat en mijn kengetallen. Ik kan daardoor direct ingrijpen mocht dat nodig zijn.

Max de Kok
No Worries Project Management / Buurjongens V.O.F.
Max de Kok,
Eigenaar

Vanaf de eerste ontmoeting met Finedi was mij duidelijk dat ik met een zeer gedreven en ervaren partij te maken had. Dus de keuze om met Finedi in zee te gaan was zo gemaakt. Finedi staat altijd klaar met professioneel advies en een portie gezelligheid. Een goede partner die ontzorgt!

Philippe Felleman
Stenoa Marketing Services
Philippe Felleman,
Directeur

Ik heb Pieter & Finedi leren kennen als een zeer prettig administratiekantoor om mee samen te werken. Niet alleen doen ze hun werk uitstekend (een must natuurlijk), zijn ze snel in reageren en vriendelijk maar hanteren ze ook uitstekende tarieven. Een perfecte kwaliteit/prijs verhouding dus. Een verademing ten opzichte van mijn vorige "gerenommeerde" accountantskantoor. De overstap had ik veel eerder moeten doen. (is trouwens niet lastig!)

Elmar van Brakel
Salesstrategie
Elmar van Brakel,
Eigenaar

Een persoonlijk gesprek in oktober 2009 was de opmaat voor een goed partnership. Bij de start van mijn bedrijf destijds heb ik Pieter, Finedi,  mijn financiele administratie toevertrouwd. Voor mij is zijn kennis, klantgerichtheid en betrouwbaarheid van grote waarde. Precies de persoon die ik nodig heb bij de opbouw van mijn zaak. Hij richt zich op wat een klant nodig heeft en past zijn diensten daar op aan. Kijk, dat is pas zaken doen!

Pagina's: 1 2