Belastingaangifte

Aangifte Loonheffing, Omzetbelasting, Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting? Wij draaien daar onze hand niet voor om.

Veel ondernemers kunnen hun administratie prima zelf doen. Gaat het echter om de fiscale aspecten, dan wordt het wat lastiger. De kunst is om er als bedrijf en ondernemer zo gunstig mogelijk uit te springen. Daar is een gedegen kennis van de belastingregels voor nodig. Bovendien veranderen er elk jaar zaken, dus moet die kennis up-to-date blijven. De professionals van Finedi volgen de ontwikkelingen op de voet. En daar heb je als klant van Finedi profijt van.

Doet Finedi jouw belastingaangiftes, dan begint dat met de periodieke controle van de administratie. Daar koppelen we de aangiftes Omzetbelasting aan, afhankelijk van de inrichting van de administratie per maand, per kwartaal of per jaar. Uiteraard maken we desgewenst ook een keurige jaarrekening op, die vervolgens weer de basis vormt voor de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapsbelasting. Ook van de periodieke controles kan je rapportages krijgen; wij adviseren het, maar u maakt de keuze. Advies krijg je van ons overigens altijd: komen we iets tegen wat beter kan, dan leggen we jou dat zeker voor. Want we willen dat jij het maximale uit jouw onderneming haalt.

Finedi

Storkstraat 18-I
3833LB Leusden.

t: 033 - 4324457

e: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.